Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Celtic - Ross County 2 - 0 [Σάββατο 1.8.2015]



Οι Κέλτες ξεκίνησαν την πορεία τους στη Scottish Premiership υπερασπιζόμενοι επιτυχώς τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι παίκτες του Ronny Deila δεν δυσκολεύτηκαν να υποτάξουν τη μαχητική Ross County στο Celtic Park, αλλά είναι φανερό πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη χρόνο για να βρει την επιθυμητή απόδοση και αποτελεσματικότητα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (λίγο έλειψε να αποκρούσει ο Scott Fox) από τον Leigh Griffiths –νωρίτερα, ο σκόρερ είχε ανατραπεί από τον Andrew Davies. Στο 35’ ο Stefan Johansen αξιοποίησε πάσα του Gary Mackay-Steven και, με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι, παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία των φιλοξενουμένων.







Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις ακόλουθες συνθέσεις:
Celtic [4-2-3-1]: Gordon, Ambrose, Boyata, van Dijk, Tierney (Janko 60’), Brown, Johansen (Commons 60’), Forrest, Armstrong, Mackay-Steven, Griffiths (Scepović 19’). Ο Ronny Deila άφησε στον πάγκο τους Bailly, Bitton, Rogić, McGregor.
Ross County [4-5-1]: Fox, Boyd, McShane (Graham 86’), Murdoch (De Vita 56’), Curran (Boyce 70’), Davies, Foster, Quinn, Gardyne, Irvine, Fraser. Ο James McIntyre άφησε στον πάγκο τους Bachmann, Robertson, Holden, Franks.

Ο διαιτητής William Collum έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Craig Gordon (23’, για φάουλ επί του Jackson Irvine), Stuart Armstrong (61’, για φάουλ επί του Michael Gardyne). Κόπηκαν 45.197 εισιτήρια στο Celtic Park.  










O Leigh Griffiths ανατρέπεται από τον Andrew Davies και ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτι. Ο παθών εκτελεί εύστοχα στο 4’ και πετυχαίνει το 1-0



Δυστυχώς, ο σκόρερ τραυματίστηκε λίγο αργότερα και αντικαταστάθηκε από τον Stefan Scepović στο 19’



Το 2-0 από τον Stefan Johansen στο 35’


Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 1ης ημέρας:
Hamilton - Partick Thistle                0-0
Inverness C.T. – Motherwell             0-1
Kilmarnock – Dundee                        0-4
Dundee United – Aberdeen               0-1
Hearts – St.Johnstone                     4-3





Πηγές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου