Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Brentford – Celtic 1 - 2 [Σάββατο 20.07.2013]



Με αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή της, η Celtic επικράτησε της αγγλικής Brentford (ομάδα της Football League One, δηλαδή της Τρίτης Κατηγορίας), σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Griffin Park του Λονδίνου. Ο Neil Lennon ξεκούρασε τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εναντίον της Cliftonville, και παρέταξε μια εναλλακτική ενδεκάδα που δεν τον απογοήτευσε. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 10’ με σουτ του Adam Forshaw, αλλά στο 23’ ο Amido Baldé έδειξε δείγματα του ταλέντου του και ισοφάρισε με σουτ για τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Σκωτίας. Ο Callum McGregor, με σουτ στο 57’, πέτυχε το νικητήριο τέρμα για τους Κέλτες. Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, αρκετοί φίλοι της Celtic (από τους πολλούς που παρευρέθηκαν στο Griffin Park) εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν…



Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις ακόλουθες συνθέσεις:
Brentford: Bonham, Logan (Javi Venta 73’), Dean (O’Connor 50’), Craig, Bidwell, Forshaw, McCormack (Reeves 65’), Saville (Oyeleke 73’), Fillo (Clarke 79’), Hayes, Saunders (Dallas 65’).
Celtic: Załuska, Fisher (Waters 82’), Mouyokolo, Irvine (Herron 81’), Miller, McGeouch (Henderson 43’), Ambrose, McGregor, Rogić, Watt (Atajić 65’), Baldé.
Κόπηκαν 8.253 εισιτήρια στο Griffin Park.


Το 1-1 από τον Amido Baldé στο 23’ και ο πανηγυρισμός του Πορτογάλου

Ο Callum McGregor δέχεται τα συγχαρητήρια του Tomas Rogić για το νικητήριο τέρμα





Πηγές:
Celticfc.net [http://www.celticfc.net/newsstory?item=4302]
Brentford F.C. [http://www.brentfordfc.co.uk/news/article/brentford-v-celtic-psf-20.07.13-932398.aspx]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου