Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Celtic – P.S.V. Eindhoven 0 - 1 [Σάββατο 10.01.2015]


Οι Κέλτες ηττήθηκαν από την ολλανδική PSV Eindhoven στον πρώτο τους αγώνα για τη διοργάνωση Maspalomas Cup. Το τουρνουά διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης Maspalomas, στα ισπανικά νησιά Gran Canaria. Ο Ronny Deila ξεκίνησε την αρχική ενδεκάδα με τέσσερις αλλαγές, σε σχέση με την ομάδα που νίκησε την Kilmarnock για το πρωτάθλημα Σκωτίας: ο Łukasz Załuska υπερασπίστηκε την εστία αντί του Craig Gordon, ενώ ξεκίνησαν και οι Darnell Fisher, Callum McGregor και John Guidetti, αντί των Adam Matthews, Kris Commons και Stefan Johansen. Οι Ολλανδοί ήσαν σαφώς ανώτεροι και πιο επικίνδυνοι, αλλά η Celtic ευτύχησε να έχει τον Łukasz Załuska σε πολύ καλή μέρα. Στα αρνητικά της αναμέτρησης συγκαταλέγεται ο τραυματισμός του Scott Brown στο κεφάλι, μετά από διεκδίκηση της μπάλας. Το μοναδικό και νικητήριο τέρμα για τους Ολλανδούς πέτυχε ο Memphis Depay στο 33’, με δεξί σουτ από τα όρια της μικρής περιοχής. Η Celtic ανέβασε αισθητά την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.



Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις ακόλουθες συνθέσεις:
Celtic [4-2-3-1]: Załuska, Fisher, Ambrose, van Dijk, Izaguirre, Brown (Tonev 6’), Bitton (Lindsay 81’), McGregor (Nesbitt 72’), Guidetti (Thomson 75’), Henderson, Šćepović (Griffiths 60’). Ο Ronny Deila άφησε στον πάγκο τους Fasan, OConnell, Waters, McMullan.
PSV Eindhoven [4-3-3]: Pasveer, Isimat-Mirin, Depay (Willems 45’), Jozefzoon, Locadia, Guardado (Hiljemark 71’), Brenet, Vloet, Ritzmaier, Koch, Paal. Ο Phillip Cocu άφησε στον πάγκο τους Osch, Rekik, Arias, Bruma, Maher, De Jong, Wijnaldum, Narsingh.

Τραυματισμένος ο Scott Brown, αποχωρεί στο 3’



Το μοναδικό και νικητήριο τέρμα των Ολλανδών, από τον Memphis Depay στο 33’



Πηγές:
Celticfc.net [http://www.celticfc.net/news/7452]
Daily Record [http://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/football-match-reports/celtic-0-psv-1-ronny-4958105]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου