Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Celtic - Norwich City 0 - 1 [Τρίτη 24.07.2012]



 
Πάλι δεν τα κατάφεραν οι Κέλτες και, όχι μόνο ηττήθηκαν από τη Norwich City με 0-1 στο Celtic Park, αλλά προβλημάτισαν και με την επιθετική τους αφλογιστία. Συγκεκριμένα, σε πέντε αγώνες προετοιμασίας, η Celtic έχει πετύχει μόλις δύο τέρματα ενώ έχει δεχτεί επτά. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 89’ ο αρχηγός των «καναρινιών» Grant Holt, με κοντινό σουτ. Η Celtic έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα προετοιμασίας έκανε ο Γιώργος Σαμαράς (ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ολλανδία), φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Neil Lennon απουσίαζε στο Reykjavic για να παρακολουθήσει τη φινλανδική HJK Helsinki, αντίπαλο της Celtic για το Champions League (οι Φινλανδοί επικράτησαν της KR Reykjavic με 1-2, ενώ είχαν κερδίσει και στον πρώτο αγώνα με 7-0) και την ομάδα κατεύθυνε ο βοηθός του Johan Mjällby. Οι γηπεδούχοι έκαναν δύο αναγκαστικές αλλαγές, λόγω τραυματισμών: στο 44’ ο τερματοφύλακας Lukasz Zaluska χτύπησε στο μάτι μετά από σύγκρουση με τον Vaughan και αντικαταστάθηκε από τον Fraser Forster, ενώ στο 35’ ο Kelvin Wilson αντικαταστάθηκε από τον Victor Wanyama.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις ακόλουθες συνθέσεις:
Celtic (4-4-2): Zaluska (Forster 44’), Lustig, Rogne, Kelvin Wilson (Wanyama 35’), Izaguirre, McGeouch (Forrest 60’), McCourt, Filip Twardzik, Σαμαράς (Matthews 67’), Commons (Bangura 67’), Murphy (Hooper 60’).
Norwich City: (πρώτο μέρος): Ruddy, Whittaker (Martin 23’), Ayala, Ward, Tierney, Bennett, Crofts, Johnson, Pilkington, Morison, Vaughan. (δεύτερο μέρος): Ruddy, Barnett, Bennett, Lappin, Howson, Surman, Hoolahan, Martin, Holt, Jackson.
Πηγές:
B.B.C.sport [http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18978177]
Celticfc.net [http://www.celticfc.net/newsstory?item=2842]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου