Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Celtic - Dundee 0 - 0 [Τετάρτη 4.4.2018]

Μπορεί η Celtic να κατακτήσει και πάλι το treble, αλλά οι επιδόσεις της ομάδας θα υστερούν αισθητά σε σχέση με τις περσινές. Αυτή ήταν η ένατη ισοπαλία για το τρέχον Πρωτάθλημα, και η έκτη μέσα στο Celtic Park. Η Dundee παρατάχθηκε με σαφώς αμυντική διάταξη, κυνήγησε την ισοπαλία και κατάφερε να φύγει με τον υπερπολύτιμο βαθμό που θα της χρειαστεί στην προσπάθειά της να παραμείνει στη Scottish Premiership. Οι Κέλτες απείλησαν πολλές φορές την εστία του Elliot Parish, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Πάντως, η Dundee λίγο έλειψε να πετύχει τέρμα με την εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν μετά από τάκλιν του Dedryck Boyata στον Roarie Deacon η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Craig Gordon και απομακρύνθηκε από τον Jack Hendry. Οι Κέλτες πίεσαν και στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.








Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις ακόλουθες συνθέσεις:
Celtic [4-2-3-1 και 4-1-2-3]: Craig Gordon, Jack Hendry, Dedryck Boyata, Mikael Lustig, Callum McGregor, Scott Brown, Scott Sinclair (Odsonne Édouard 66’), Stuart Armstrong, Tomas Rogić (Jules Olivier Ntcham 66’), James Forrest, Moussa Dembélé (Leigh Griffiths 65’). Ο Brendan Rodgers άφησε στον πάγκο τους Dorus de Vries, Patrick Roberts, Kristoffer Ajer, Charles Musonda Junior.
Dundee [3-5-1-1]: Elliot Parish, Steven Caulker, Genséric Kusunga, Josh Meekings, Kevin Holt, Glen Kamara, Mark O'Hara, Paul McGowan (Craig Wighton 87’), Lewis Spence, Simon Murray (A-Jay Leitch-Smith 77’), Roarie Deacon (Sofien Moussa 66’). Ο Neil Doherty McCann άφησε στον πάγκο τους Calum Ferie, Cameron Kerr, Jon Aurtenetxe Borde, Randy Wolters.

Ο διαιτητής Alan Muir έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Genséric Kusunga (31’, για φάουλ επί του Stuart Armstrong), Scott Brown (32’, για φάουλ επί του Roarie Deacon), Sofien Moussa (83’, για φάουλ επί του Scott Brown). Κόπηκαν 55.768 εισιτήρια στο Celtic Park.



Επιστροφή για τον Craig Gordon, υπερασπίστηκε την εστία της Celtic για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο



Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας:
Hibernian Hamilton                       3-1
Motherwell Aberdeen                   0-2
Ross County - Partick Thistle          4-0
Βαθμολογία [εντός παρένθεσης, το σύνολο των αγώνων που έχει δώσει κάθε ομάδα]: Celtic 72 (32), Aberdeen 62 (32), Rangers 59 (32), Hibernian 58 (32), Kilmarnock 49 (31), Hearts 43 (32), Motherwell 37 (32), St.Johnstone 37 (32), Hamilton 30 (31), Dundee 30 (32) , Ross County 25 (32), Partick Thistle 25 (32)



Σχετικές αναφορές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου